Vilkår og betingelser for bruk av www.norskedrømmer.no

 1. VENNLIGST LES DISSE BRUKSVILKÅRENE NØYE FØR DU BRUKER NOEN AV SIDENE. Ved å ta norskedrømmer.no i bruk, ved å klikke på en boks eller en lenke, erklærer du at du bekrefter ditt samtykke til disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, skal du ikke bruke sidene.
 2. Dette er en avtale mellom brukerne av nettstedet www.norskedrømmer.no (inkluderer også www.norskedrommer.no) og Norske Drømmer som eier og utviker tjenesten på dette nettstedet.
 3. Norskedrømmer.no er en privat drevet underholdningstjeneste og eierne kan ikke garantere at drømmer som blir opplastet og delt med andre går i oppfyllelse. Beklager dette.
 4. Brukerne er selv ansvarlig for alt innhold, som tekst, informasjon, bilder som publiseres på norskedrømmer.no.
 5. norskedrømmer.no er gratis å bruke.
 6. Du må ikke publisere noe på norskedrømmer.no som er i strid med denne avtalen eller med norsk lov.
 7. Du må ikke bruke norskedrømmer.no til å utnytte, mobbe, misbruke, true eller skremme andre.
 8. Opplastet innhold og ytringer og som er rasistiske, pornografiske eller sjikanøse er i strid med denne avtalen og vil bli slettet. Vi oppfordrer brukerne til å rapportere denne type innhold til oss på post@norskedrommer.no snarest.
 9. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som vi finner er ulovlig eller som vi oppfatter at bryter denne avtalen.
 10. Du må ikke bruke norskedrømmer.no til noe ulovlig iht norsk lov.
 11. Du må ikke bruke norskedrømmer.no til spæm.
 12. Kontaktinformasjon du har registrert hos oss (e-post adresse) behandles konfidensielt og vil bare brukes for å kontakte deg om nyheter knyttet til tjenesten norskedrømmer.no. Vi lover å ikke spæmme deg.
 13. Ved å oppgi din e-post adresse samtykker du til at vi kan kontakte deg med relevant informasjon knyttet til prosjektet Norske Drømmer. Vi vil imidlertid aldri overdra eller selge din kontaktinformasjon til en tredjepart. Vi behandler all informasjon som kan knyttes til deg som bruker av norskedrømmer.no i overensstemmelse med norsk lov.
 14. Hvis du publiserer rettighetsbelagt innhold (Informasjon, bilde, tekst lyd mm.) på norskedrømmer.no så må du inneha opphavsrett til innholdet, eller forsikre deg at det er innhold uten opphavsrett.
 15. Innhold som du selv bidrar med på norskedrømmer.no og som du har opphavsrett til er din eiendom. Norske Drømmer forbeholder seg imidlertid retten til å publisere alt innsendt og opplastet innhold (tekst, bilder, foto, video, tegninger m.m.) vederlagsfritt på våre nettsteder, samt i andre medier (både eksisterende og fremtidige) ifm markedsføring av tjenestene våre eller ifm nye produkter og tjenester relatert til prosjektet Norske Drømmer, det være seg etermedier, nye digitale medier, printmedier eller andre fremtidige medieløsninger.
 16. Tjenesten norskedrømmer.no endres fortløpende og vi kan slette og endre tjenester og funksjonalitet som vi selv ønsker.
 17. Vi kan ikke kunne holdes økonomisk ansvarlig hvis deler eller hele tjenesten norskedrømmer.no stoppes eller er midlertidig er ute av drift på grunn av tekniske problemer. Vi kan heller ikke holdes ansvarlig for innsendt eller opplastet innhold som går tapt eller blir slettet fra norskedrømmer.no.
 18. Vi kan endre punktene i denne avtalen uten varsel.
 19. Brukerne av norskedrømmer.no er ansvarlig for hva de publiserer, ikke personene bak nettstedet. Du som bruker kan derfor bli eksponert for materiale som bryter straffeloven. Oppdager du brudd på norsk lov bør du kontakte politiet og oss på post@norskedrommer.no snarest.

Vennlig hilsen
Norske Drømmer

Kontakt: post@norskedrommer.no
Mer info om prosjektet Norske Drømmer finner du på bloggen vår